12/17/2012

Bugun yeniden

Bugun sabah yeniden ilk bindigim otobusle yolculuk yaptim..
Artik bana biseyler icin sizlanan dostlarimi ve yine tabiki oncelikle kendimi pek hos goremiyorum bu aralar sizlanmalardan oturu..


6 comments:

Anonymous said...

merhabalar..hayırlı olsun yeni işin ..sabah karanlığında yollara düşmek zor olmuyor mu??
sızlananlardan bıktım demişsin ama ben de kilolu olmaktan bıktım bana bie el ver moralim motivasyonum yerine gelsin..

Hulyalar said...

ah nagihan,yillarca oralardaydim bende,bir diyet bir birak....su dukan diyeti bana cok iyi geldi.hakkaten ac kalmiyorum,ve eriyorum.75lere merhaba demek uzreyim.simlayi takip ediyorsun zaten,facebookta da takip o sayfayi,cidden motive ediyor

Ayşe'nin Kozası said...

Sevgili Hülya;nasıl gidiyor yeni işin..inşallah her şey yolundadır..
biliyormusun bunca uzaklıktan beni o kadar çok etkiledin ki bana cesaret verdin...ben de senin gibi iyi okullarda okudum hatta çok havalı ama hiç yapamadığım bir mesleğim var ...mesleğimi yapabilmek için kişiliğimden inançlerımdan taviz vermem gerekiyor...yapamıyorum...bugün bir fabrikada işçi olabilmek için başvuracağım...bilmeni istedim...

hulyalar said...

Bence cok guzel bir haber!ozgur oldugumuz yer,sevdigimiz,mutlu oldugumuz,sevildigimiz yer diye yazdiya hilal.cok iyi yapmissin bence.

Anonymous said...

İnşaallah muvaffak olursun.sen mutlu olunca çok seviniyorum.zaten hep moral kaynağım oldun.snin için mutlu olmanı dilemekten başka bir şey yapamıyorum zaten..sızlanan dostun:-)

Anonymous said...

Yaşasın yorumum çıktı hulyam!sonunda