9/22/2006

Hediye Gelin Bohcasi


Bu yaz Turkiye'de dugunu olan arkadasim icin ne yapsam(alsam) hediye diye dusunurken boyle kucuk bir bohca hazirlamak geldi aklima.Seccadeyi el dikisiyle ben yaptim,digerlerini de annemin benim icin hazirladigi ceyizlerden cikardim.Bu seferki seccade bembeyaz oldu gelin bohcasina yakissin diye.


(kucuk seccade sahiplerinden bir uyari aldim birde,"artik yapma bak kimseye bunlardan..limited edition olsun bunlar yani hulya lutfen:)"dedi)

5 comments:

kalimeero said...

Birkac yil onceki telasli bohca hazirlamalarimiz geldi aklima. Soyle tadini cikara cikara, ozene bezene ceyiz hazirlamak vardi.. Yine de az zamanda cok is basarmisiz ve iyi is cikarmisiz diyorum. Ablamlar, akraba kizlari ve annem sagolsun:)
Senin de ellerine saglik. Bu limited edition olayini biraz daha dusun istersen. Boyle sergileyip tukendi demek olmaz simdi:)

Hulya said...

evet haklisin aslinda.yeni bir sey bulmaliyim seccadeden farkli olarak ama:)

akçahan said...

Severim beyaz seccadeyi. Kızkardeşimin çeyizine almıştım bir kermesten, yapan kişinin seccadelerini çok beğendiğim için. Limited edition meselesinden dolayı fikir olsun diye belirtmek istiyorum, bizim seccedenin mimari abla ve ardından esinlenerek işe başlayan kardeşim iç çamaşırı çekmecelerine örtü, hurç ve klozet takımları yapmışlardı. Beyaz, dantellerle süslü takımlar gelin gibi olmuştu. Sevgilerle.

Anonymous said...

hulyacim ne oldu sana?
bakiyorum hergun zehracikla bakalim bizim kiz bugun neler yapmis diye uc gundur bisey yok?

Hulya said...

akcahan;
merhabalar,hosgeldin.kucuk kalimereyo benden selamlar.insalah dedigin gibi olur..siten cok guzel bu arada

zehracik;
hulya bir gidiyor bir geliyor bu aralar;)