8/26/2007

Yapılan uğraşlara geri dönme çabaları-1

Vizemizdeki beklenmedik problamden dolayı hala Türkiye'de olduğumuzdan,yanlızlığım azaldığından ve yaptığım kayde değer pek bir bir uğraş olmadığından bloga uğramıyorum..Ama bütün blogları gezip okuyorum..
Bütün kış uğraşıp kabul aldğım okula yetişememenin verdiği sıkıntı ve üzüntüyü atlatır atlatmaz hayata geri dönücem..
Aşağıdaki güzel yemek resimleri, yazıyı cok mutsuz görüntüsünden çıkarılmak için eklenmiştir:)




Resim Ekle



11 comments:

Butterfly said...

Bu kadar mutsuz olacak bir şey yok bence, enınde sonunda vıze olucak ve sen gene kabul gordugun okulda baslayacaksın bence, sadece bıraz gecıkme ıle, hayat ıste bazen beklenmedık suprızlerle cıkıyor bızım karsımıza sadece hazırlıklı degılız ve cabuk yıkılıyoruz. Sana Adil'i alıp buraya, bızım yanımıza da gel demıstım yaz basında hatırlarsan ama hem baska planların vardı sanırım, hem de gelecek zamanın yoktu....Yaz bitiyor artık sanırım...

Anonymous said...

Herseyde hayir vardir diye bosa soylememisler Hulyacigim, insallah bu sikintinin sonunda Rabbim seni refaha ulastirir. Takma kafana ailece caniniz sag olsun insallah hayirli bir zamanda okuluna evine donersin ailenle bilrikte. Allah'a emanet, memleketin tadini cikar:)) SERAP

Unknown said...

Hay allah hala ordaymissiniz.Canim unutmaki herseyde bir hayir vardir.Mevlam neylerse guzel eyler dimi ama...

Bocuruk said...

Canım,
Bir önceki yazından hemen sonra yani yaklaşık 1 ay önce sana tel. açmıştım. Eşin çıktı yanında değilmişsin ben de aradığımı iletmesini istemiştim. Senden ses çıkmayınca herhalde döndüler diyordum ki buradaymışsınız. Herşeyin hayırlısı canım. Sıkma canını.
Sevgilerimle...

Hulya said...

Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar..Kandil vesilesiyle dualarnızıda eksik etmeyin kütfen..
bocuruk eşim söylemedi canım ya,çok sağol ilgine..

Cafe Gusto said...

Merhaba Hülya herşeyin başı can sağlığı.Eminim gidince gecikmeli olarak başlarsın.Kendini çok üzme.
sevgiler

hayat said...

Hülya'cığım, sıkma canını herşeyin hayırlısı olsun. İnşallah bir an önce işlerinizi halleder evinize dönersiniz sende okuluna devam edersin canım.
Sevgilerimle...

Esma said...

Hulyacim arkadaslarla kulaklarini cinlatiyoruz, uzme kendini bos yere, her iste bir hayir vardir, insallah sag selamet gelirsiniz arkadasim. ailene de cok selamlar.

Anonymous said...

merhabalar...

Beyhan said...

Hülya'cığım,
Başınıza gelen aksilikleri şimdi okudum.Okul işine üzüldüm biraz ama herşeyde bir hayır vardır canım,inşallah kısa zamanda evinize yuvanıza kavuşursunuz.
Hoşça kal...

Anonymous said...

n'oldu nasil oldu, ben hic anlamadim, gitmedin mi daha? insallah en yakin zamanda gidersin hülyacigim!