10/22/2006

Iyi Bayramlar


Sevgili babaannem,anneannem,dedem,teyzelerim,amcalarim,sut annem,cok sevdigim ve ozledigim canim arkadaslarim,annemin adinizi agzindan dusurmedigi arkadaslari hepinizin bayramini kutlar,ellerinizden oper,annem ve babam adina hasretle ve sevincle el sallarim..

Kapimiz hepinize sonuna kadar acik,guler yuzum annemin isi,beni hep gulduruyor fotograf cekerken,hepinizi mutlaka bekleriz..

23 comments:

Bocuruk said...

Canım benim yaa... Tam bir küçük bey var karşımızda. Allah bağışlasın. Allah iyilerle karşılaştırsın, şansı bol olsun inşallah.
Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Gurbette böyle günlerin çok duygusal geçtiğini düşünüyorum. Bilmem yanılıyormuyum ? Allah aile birlik ve beraberliğinizi, sağlığınızı ve ağzınızın tadını bozmasın. Tekrar iyi bayramlar...

Ferhanca said...

o ne yaaa!!!Açınca kızımla çığlık attık o ne şirinlik maşallah.İşte tam küçük adam olmuş ceketi giyince bizim için öp onu:D .Adil beye selamlar.Benim kız talip ona:D.Gerçi bayaa büyük ona göre ama olsun :D.İyi bayramlar canım .Sevgiler.FERHAN

Hulya said...

sevgili bocuruk;evet acayip duygusal geciyor,yada bilmiyorum ben mi oyleyim.simdi oglumda buyudukce daha cok birliktelikler istiyor insan,dualarina cok icten amin dedim.

sevgili ferhan ve bilgisayardan cok iyi anlayan akilli kizi(ismini bilmiyorum diye boyle oldu);
cok tesekkur ederim,esim baya bozuluyor,koyma nazar olucak diye ama butun arkadaslarima ve aileme boyle haber gondermek cok guzel oluyor.demek adil'e talip ne guzel iste:)olsun yas onemli degil:)

kiyafetini dun aksam cikip aldik,sonunda begendim.ya ne kadar zevkli birseymis.resimleri cekerken cok duygulandim,dedim walla okula baslasa ben naparim kimbilir:)Allah o gunleride saglikla gostersin insallah hepimize..

kalimeero said...

Sirin sey. erkek cocuk kiyafetleri bir baska tatli oluyor ya. Bayraminiz kutlu olsun hulya. Insallah yarin sabah bayram namazinda gorusuruz. Adil'in de o kocaman cizgi film kahramani gozlerinden operim o zaman.

Anonymous said...

iyi bayramlar dilerim...Huzur ve sevdiklerinizle beraberr...

Anonymous said...

canim adilim seninde bayramin kutlu olsun bitanem cok duygulandim resmini gorunce....
allahim bu dunyadada otedede yuzunu guldursun insallah...
zehraciginin da cok selami var.

Anonymous said...

tu tu tu masAllah, o ne yakisiklilik oyle.. Bu sirinlikle bayramda toplasin ganimetleri dugun masrafi icin bile para biriktirir :) Hazir gelin adayi da var (ferhan'in kizi)

Sevgilerrr

Anonymous said...

Hülya'cım oğluşunu allah bağışlasın çok tatlı maşallah nazardeğmesin öpüyorum onu kocaman tekrar iyi bayramlar Sevgiler

Anonymous said...

Hazir Adilde kapiyi acmisken hemen geliyorum Hulya haberin olsun.:)
Masallah takim elbise cok yakismis Allah bagislasin. bekar ailesi olarak bizlerde sizlerin bayramini kutluyor kucak dolusu sevgiler gonderisyoruz. Nice bayramlara insallah... Muhabbetle.. SERAP

umran said...

Masallah adile,yeni gordum resimleri,hemen geliyoruz evinize:-)hayirli bayramlar

Hulya said...

sevgili gulizar,seninde bayramin kutlu olsun.bende cok ozluyorum o gunleri ama galiba ben anladimki artik geride kalan hergun ozleniyor..
sevgiler

Hulya said...

kalimeero cok tesekkurler,demek cizgi film kahramani gibi ha:)erkek kiyafetleri ne ki, kiz kiyafetlerini iyce bir incele,nasil guzeller bir bilsen.

serin mavi sanada iyi bayramlar,ismin nerden geliyor.bir kitap okumustum behcet necatigil hakkinda adi serin maviydi kitabin..?

sevgili lama,cok tesekkurler su tutu lar beni hep gulumsetebiliyor:)

fatma abla,cok sagol dualarin icinde ayrica sagol..

serap bak cidden bekliyoruz ama,gelin artik.

ebru cok sagol,evet nazar degmesin insallah.iyi bayramlar

umran abla,iyi bayramlar sizede.kizlari cok cok optuk biz adille:)

Damak Tadı said...

Sevgili Hülya'cığım,
Senin ve ailenin bayramını kutlayıp, sağlıklı ve mutlu nice bayramlar diliyorum tüm sevdiklerinleçç

Burdaki yakışıklıyı lütfen benim için sıkı sıkı öper misin?? SAllah bağışlayıp anzarlardan korusun..Canım ağzınız hep tatlı günleriniz de bayram svinci ile geçsin..Sevgilerimle..

Anonymous said...

iyi bayramlar herkezin bayramini en icten dileklerim ile kutlarim ailiniz ile birlikte mutlu bayramlar..

Hulya said...

sevgili damak tadi;
cok tesekkur ederim,nereden buluyorsun bunca neseyi,sevinci ve motiveyi?

asya yusof hosgeldin,sayfani gezdim simdi cok super resimler ve yemekler,artik bol bol gelirim sitene:)
sevgiler iyi bayramlar

Zeynep Oz said...

canim hulyacim..
maasallah cok tatli olmus oglun. takim elbise de cok yakismis yakisikli ogluna. boyle bir bayram mesaji da hepimizi gulusetti. sana da ailenle birlikte huzurlu ve mutlu bir bayram diliyorum. burada olsaydin da gorusseydik. kismet ne zamana bakalim..

Unknown said...

HULYA CNM NASILSIN,

mASALLAH ADIL BAYRAMLIKLARI GIYMIS.rABBIM NAZARLARDAN KORUSUN..BIZ BAYRAMA HASTA GIRDIK DEVAM EDIYORUZ ALLAH HAYRA CIKARSIN...NEYSE UZATMIYAYIM BAYRAMDA CANINIZI SIKMAYAYAYIM.HADI GUZEL BAYRMLAR CNM,

GULENAY

Hulya said...

sevgili zeynep;
sizede iyi bayramlar;aklima ilk bayram bize turku soyledigin geldi,ne guzeldi..sizede iyi bayramlar..

Hulya said...

gulenay;
cok gecmis olsun,artik hic unutmazsin bu bayrami buyuyuncede anlatirsin ogluna..insaalh kisa zamanda iylesir,tekrar tekrar iyi bayramlar

Pınarın Kulubesi said...

ya hülyacım
Allah Bağışlasın.
Bu bıcırık çok tatlı olmuş takım ile.. Ya sayende kız çocuk takıntımdan kurtuldum. Çok sağol:)

Hulya said...

cok tesekkur ederiz ablasi,tabi canim.hem oglanlar annelerine daha cok duskun oluyorlar,kizlar babalarina ona gore:)

Anonymous said...

Ay benim yerim bu yavrucugu be. Kocccamaaaan adam olmus be Hulya abla. Yerim onun saclarini ben. Bu arada, bu kadar hunerleriniz vardi da, burda neden ortaya cikmadi he? He?? Suuule bakim? Su kabak malzemesi guzel gorunuyo yani, bilemicem... Adresimi biliyosun dimi Hulya abla, senin eski siten :)) Artik gonderiverirsin :)))) Optum yakisikliyi. Bayram'da gelicekmisiniz?? Gelin ya, Adil opsun elimi, paraciklar vericem ona. Yerim onu ben :)

Hulya said...

seher;
askolsun ordaykende yapmiyormuydum tavuk gogsu pogca felan:)o zaman hem ogrenci hemde calisyordum naber,simdi evdeyim birde ondan bunca yemek:)ama bak bana apt. numberini gonder hakkeren sana bir supriz yapip bir ara oyle yemk paketi yollarim